Se spune, si pe buna dreptate, ca poti cunoaste un om si dupa cum isi întreţine bunurile, dupa cum isi aranjeaza spatiul vital, nu doar din interactiunea directa cu el.

Şi e firesc ca prima impresie pe care o lăsăm celorlalţi să fie cât mai bună, indiferent de nivelul de cunoaştere la care ajungem. Să recunoaştem şi că ne ataşăm de lucruri, că suntem interesaţi şi de material, nu doar de spiritual. Nu o să luăm un exemplu la întâmplare, pentru simplul motiv că este unul foarte important: maşinile.

Ne plac maşinile, indiferent că suntem bărbaţi sau femei.

Fac parte din viaţa noastră, ne ajută în dumurile noastre de zi cu zi, ne cară copiii la şi de la şcoală, cumpărăturile din supermarket. Sunt, practic, omniprezente în viaţa noastră. Iar cum avem grijă de noi, de copiii noştri, la fel trebuie să avem grijă şi de ele. Căci, într-un fel, sunt ”copiii” noştri.

Şi dacă adaptăm vorba aceea, avem copiii pe care îi creştem”, putem spune că avem maşina pe care o întreţinem. Cineva s-a gândit la asta şi la necesităţile unei maşini, şi a venit în sprijinul vostru, al posesorilor de automobile. Bela auto este partenerul ideal când vine vorba să îţi încalţi” maşina, să îi dai uleiul de cea mai bună calitate sau să îi cumperi rechizite noi, ori de câte ori are nevoie de ele. 

Bela auto îţi recomandă cele mai bune produse, prin intermediul producătorilor cu care colaborează, comercializând numai nume grele, în industria de anvelope sau accesorii auto: Continental, Dunlop, Michelin, Debica, Good Year, Sawa sau Bridgestone.

Pentru că anvelopele (pe lângă motor) sunt cele care duc tot greul în interacţiunea cu suprafaţa carosabilă, dar şi pentru că e un fapt ştiut, starea (încă precară a) drumurilor neaoşe, alegerea cauciucurilor sau a jantelor trebuie făcută cu atenţie.

Aici intervenim noi, cei de la Bela Auto, propunându-ţi cele mai potrivite accesorii sau anvelope, dar oferindu-ţi şi consultanţă de specialitate, pentru ca alegerea finală să vină din partea dumneavoastră, pe baza unei întelegeri prealabile a necesităţilor maşinii proprii. Însă nu ne limităm numai la autoturisme mici, ci ne-am extins şi la: motociclete, atv-uri, camioane, utilaje agricole, camionete sau maşini 4×4. Am încercat să construim o imagine reală în jurul brandului Bela Auto, nu o hologramă ce dispare la orice mişcare de mouse!

De aceea, dacă ne căutaţi pe site sau ne faceţi o vizită, la sediu, în localitatea Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, veţi găsi nu doar simple vorbe, în spatele cuvintelor după care ne ghidăm afacerea: promptitudine, respect, încredere, seriozitate, flexibilitate şi bineînţeles, comunicare.